Buss och kram!

Godmorgon folk i svensk tidzon och godnatt Los Angeles! Ni läste rätt, vi har efter en dag i buss och stadig kurs söderut har vi nu äntrat den mytomspunna, ökända, legendariska staden av änglar. Eller tillhörande änglar... Eller vad det nu är. Omtalad är den, och jag tror att en och annan entreprenörselev fått nypa sig lite i armen idag.
Vi bor löjligt centralt i Santa Monica, med shoppinggator om hörnet och likaså en riktigt bra italiensk-amerikansk restaurang som vi alla besökte ikväll. Undertecknad förtärde en utsökt sallad California med avokado och kyckling, andra högg in på lasagne, kyckling och annan köttbit. Gott!
Mätta och fina var vi ett gäng som begav oss ner till stranden som - om shoppingen ligger om hörnet - är belägen om andra hörnet. Alla var inte modiga, men som de tappra soldater vi är stirrade jag, Johan, Sebastian och Jonas döden i vitögat och stred mot de höga vågorna. Behöver jag ens säga vem som var i och doppade sig först? Tänkte väl det.
Vattnet var salt, kyligt och uppfriskande, och staden är full av neonljus, människor och spännande saker för alla. I orgib ser det ut som om det blir lite promenader och joggingrundor innan frukost, sen shopping eller häng på stranden. Over and out - Jenny checkar ut med önskan att ni alla har det bra men ändå är liiiiiite avundsjuka på oss!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Werneröd

Inte så lite heller

2012-05-02 @ 15:23:40
Postat av: Gunilla jonsson

Vi ÄR avundsjuka det lovar vi, gott att höra att du håller stilen och äger ut grabbarna! Jenny = först i vattnet!! Kramar !

2012-05-02 @ 17:40:34
Postat av: Marianne Hammarberg

AVUDSJUK JAG ÄR SÅÅÅ AVUDSJUK... men NI är värda det. ;)

2012-05-02 @ 19:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0