LÄRARE, FÖRÄLDRAMÖTE OCH PRESENTATION

Nu är det praktiskt taget bara tre veckor kvar tills vi åker och vi har alla (i alla fall jag) lite svårt för att fatta att det är så lite tid kvar. So much to do, so little time!
Idag fick vi (efter många månader av luskande) äntligen reda på vilka lärare det är som ska joina oss i USA. Det blir Pär som står för överlämningen och Jonas som ska vaka över oss under sjätte (och sjunde) veckan. "We we so excited!" för att citera den fantastiska Rebecca Black!
I morgon är det föräldramöte och jag hoppas att alla föräldrar som läser detta kommer att infinna sig! Vi bjuder på kakor, kaffe (och frallor om jag inte minns fel?). Det är gratis och gott men om någon ändå skulle vilja skänka en liten gåva så skulle vi inte tacka nej, *hint hint*... Vi kommer även bjuda på en liten, ja, låt oss kalla det för en generalrepetition, av vår Arts & Lecture-presentation som vi kommer hålla på SRJC. Och ja, den kommer vara på engelska! Spännande, spännade, inte att missa!

FÖRBEREDELSERNA FORTSÄTTER...

Power Points, bilder, manus, stödord och skådespel. Förberedelserna inför de tre presentationerna vi ska hålla i USA är i full gång. Det handlar om ett framförande för host-familjerna (mycket sång utlovas) och en för "the board" (det utlovas lite sång här med). Fokus ligger dock på presentationen som kallas "Arts and lectures". En smygtitt på premiären kommer att hållas på föräldramötet den 1 mars.

Så för att vi inte ska göra bort oss på torsdag ska vi återgå till presentationsförberedelserna.

Ha det bra.  

Österrike, mössa, Sebastian x2 och 28 dagar

Min goda vän Sebastian Ekström och jag befann oss förra veckan i Österrike för att åka skidor. Väskorna behåller vi framme, men innehållet byter vi ut mot shorts, badkläder, T-shirts och givetvis solglasögon. Om inte mindre än 28 dagar, (ja ni läste rätt), beger vi oss iväg på vår livs resa.
Förövrigt har Sebastian E fått sin studentmössa, som han kommer pryda sitt huvud med dag som natt fram till den 8 juni.
Sebastian H är avundsjuk
(Såhär besviken är Sebastian H över att hans mössa inte har kommit)
Besviken

TANKAR INFÖR RESAN

Nu sitter hela klassen och arbetar febrilt med det kreativa CULT-arbetet som ska redovisas i vår. Bakom oss sitter en whiteboardtavla som informerar om att det är 42 dagar kvar tills planet till Kalifornien lyfter. Sebastian H börjar få lite ångest medan Jennifer precis insett hur snart det faktiskt är vi åker.
Vad gäller mig själv, Hanna W, tänker jag mest på hur mycket som måste göras klart innan den 22 mars. (Få fler föräldrar att läsa bloggen är ett exempel...).

P.S Johan meddelar att han har köpt en ny resväska så han är redo för avfärd. Den var dyr.
(Jag gissar att hanhar köpt en sånhär)


Källa: Google (hälsar Amelia)


49 days and counting.

Hej alla föräldrar, vänner och övriga!
Kul att ni har hittat hit. Här kommer ni kunna följa oss under vår vistelse i USA. Den 22 mars bär det av!
See ya later alligator!

RSS 2.0