What a day

Vet knappt vart jag ska börja för gårdagen var väldigt intensiv.. Dagen började vid 5.00 då bilen rullade mot samlingsplatsen där vi plockade upp Kamilla. Därefter bar det av mot Squaw Valley, som är en skidresort vid Lake Tahoe. Jag (Sara W) och Kamilla bestämde oss dock ganska snabbt när vi såg bergen att vi inte skulle åka skidor för det såg livsfarligt ut och vi ville komma ut överlevande från den här resan, haha. Skidorten var verkligen jättemysig och det kändes mer som om man var i Österrike än i Kalifornien. Så, istället för att åka skidor tillbringade jag och Kamilla dagen med att utforska området lite vilket vi tröttnade på ganska snabbt så vi satte oss istället i solen i några timmar vilket inte var så smart. Idag ser vi ut som kräftor båda två i ansiktet... Dock är Hanna Ws bränna värre då hon tydligen har bränt ögonvitorna (!!). Visste inte ens att det gick, läskigt..

Efter Squaw Valley så åkte jag, Kamilla och min host-dad Dave på en tur runt området och vi började med vackra Lake Tahoe. När det är klarblå himmel ser sjön mer ut som medelhavet än en sjö. Efter sjön var det dags för Nevada! Kamilla var överlycklig och blev genast ännu mer lycklig när vi gick in på ett Casino. Måste erkänna att det faktiskt kändes ganska coolt att vara där inne.

Truckee stod näst på schemat och det är en mysig liten stad och det kändes som vi hade kommit till vilda västern. Det såg precis ut som det gör på High Chaparall fast i verkligheten, haha.

Sist men inte minst stannade vi för lite mat i college-staden Davis som såg precis ut som en medelhavs-stad! Kändes som man var på någon gata i Alanya eller något.

Kan sammanfatta dagen med att det känns som vi besökte flera olika länder igår, och att det är sjukt coolt att ett land kan erbjuda så mycket olika saker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0