COLLEGESTUDENTER!


Nu är vi officiellt studenter på Santa Rosa Junior College och det känns underbart. Political Science var ämnet som stod högst upp på schemat och snacka om att man var nervös. Vi hade tidigare fått reda på att vi skulle delas in i grupper med amerikanska elever där vi skulle jämföra Sverige med USA och att vi bör komma väl förberedda men nu efterhand inser man att det inte var så farligt som man förväntat sig. Läraren vi hade, Monte var jättesnäll och eleverna var vänligt inställda till vår medverkan i klassrummet vilket bidrog till en lättare stämning. Ni i klassen som ännu inte haft er första Political Science lektion, oroa er INTE.
Efter det hade vi PE, och de flesta i klassen hade valt Body Conditioning. Det var roligt, och skönt att få träna men järnspikar vad öm man är nu i efterhand och imorgon väntar ett pass av weight lifting. Skoldagen slutade med att vi fick våra graduation gowns :).
Efter skolan följde en viss Johan Fritz hem till mig för att äta och spela biljard. Vi körde bäst av tre och han vann två av dem (så typiskt). Just nu sitter Johan och dricker te som luktar Jenka, blir helt nostalgiskt bara av lukten :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0