Almost the end

Hej alla!
Sista veckan i Santa Rosa nu, idag var sista riktiga skoldagen, med local economy- och marketingpresentation på schemat. Skönt att allt skolarbete nu är över! I stället väntar idag för vissa och imorgon för alla, matlagning och bakning inför morgondagens Family Dinner, där vi fixar förrätt, efterrätt och underhållning. Familjerna står för huvudrätterna. Inbjudna är förstås alla familjer, lärare, före detta host families och lite alla möjliga människor. Det är också imorgon kväll som vi kommer att få våra certificates och bära våra graduation gowns och caps, samt medverka i en liten ceremoni. Mycket spännande!
Jag är själv med i jordgubbstårtegruppen, vilken kaosar lite för tillfället men imorgon ska vi nog lyckas lösa allt så bra som möjligt! Jag tänkte bara slänga in lite bilder, har lite fullt upp och har inte riktigt tid att skriva något bra och genomtänkt. Hoppas ni alla har det bra därhemma!
Tappert försök att introducera pommes på pizza... Gick sådär...
Det finns lösgodis i USA!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Gunilla Persson

Bruna ben tror jag bestämt?? Gratulerar, här hemma får man på sin höjd skurgummehänder och frostskador. Ser härligt ut. Saknar dig.Puss

2012-04-27 @ 21:25:33
Postat av: Anonym



Swedish invention becomes invasion!;) <3

2012-04-29 @ 13:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0