Pirater, fängelse och dynamit

Today was the day when EP09 went to jail... eller a, vi åkte i alla fall dit på besök i någon timma eller så. Agnes coola hostfamily hade nämligen fixat så att vi alla kunde åka till The Sheriff Department på besök denna soliga fredagsförmiddag. Vi började med en tur i fängelset där vi tittade på fångar likt turister tittar på djur på ett zoo. Fantastiskt spännande (ehheeeehe). Jag skulle faktiskt vilja påstå att det såg ut ganska så exakt som man har föreställt sig att det ska se ut efter att ha sett amerikanska filmer och tv-serier i fängelsemiljö. Det var nästan så att man trodde att Michael Scofield skulle krypa fram bakifrån en toalett vilket ögonblick som helst... (bortse från föregående mening om du inte har sett Prison Break).

Efter fängelset fick vi träffa snubbarna från CSI! Han inledde med en cool one-liner, tog på sig sina solglasögon och gick sedan ut ur rummet samtidigt som "Won't Get Fooled Again" med The Who började spelas i bakgrunden... Fast nej, så gick det inte riktigt till. Dock började en hel del i klassen nynna på theme songs från de olika CSI TV-serierna då vi gick in i rummet och fick syn på powerpointpresentationen där det i stora gula bokstäver stod: "CSI: Crime Scene Investigation". Det hände även lite annat under studiebesöket som bland annat involverade metamfetamin, SWAT och hundar. Men det tar vi en annan gång.

På eftermiddagen styrde jag kosen mot Bodega Bay tillsammans med Jenny och min host family. Där skulle vi nämligen få se skeppet som spelar The Interceptor i Pirates of the Caribbean! Ni vet det som Jack Sparrow så skickligt commandeer:ar med en gnutta hjälp från Will turner, AYE! AVAST! (om du just nu sitter som lite av ett frågetecken så råder jag dig att så fort som möjligt ta dig till typ Hemmakväll så att du kan hyra Pirates of the Caribbean - för du har verkligen missat något!) Innan vi åkte hemmåt igen så köpte vi lite Salt Water Taffy som tydligen var väldigt populärt i Bedega Bay då det kryllade av ställen som sålde det. Ett ord - GOTT!

och just det ja, jag och mina hostparents har upptäckt att vi alla tre är väldigt förtjusta i filmen Napoleon Dynamite (om du även nu sitter som ett frågetecken så bör du verkligen ta en tur till Hemmakväll) så på hemvägen hyrde vi denna och snart är det nog dags för movie night. Fast innan dess har jag lovat att visa dem "Simple Swedish" och "Regular Ordinary Swedish Meal Time" på youtube, should be interesting...


Utanför The Sheriff's Department

The Interceptor!


Awesome us being awesome

Jag slänger in en trailer till Napoleon Dynamite också - som en liten bonus, som grädden på moset, som pricken över i:et osv osv.

Kommentarer
Postat av: DUD

Fantastiskt litet resereportage "Ännu en dag i filmens värld för "upcoming director" Amelia Bordahl"

2012-04-07 @ 12:38:29
Postat av: Marianne och Torbörn Hammarberg

Hej på er alla!

Tack så mycket för allt ni berättar och bilder från ert äventyr!

En liten förklaring till att ni inte hör så mycket från oss, är att det inte händer så mycket i Boråstrakten...

Största som hänt nyligen är att vi idag har "begåvats" med ett par centimeter snö. Klassiskt aprilväder med alla årstider under en helg som knappt börjat. Ni blev i alla fall utsläppta från fängelset ;-)

Ha det fortsatt bra :-)

2012-04-07 @ 14:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0